לפרטים והזמנות חייגויניב / גיא
052-9097889

90 חוות דעת על פינה בלב

קראו חוות דעת של אורחים ששהו בפינה בלב ומשתפים מהחוויה שלהם!

בחירת חדר
5
/ 5
22.07.2019
Best weekend ever
אל פינה בלב הגעתי אחרי חיפושים נרחבים באינטרנט. חיפשתי מקום לחגוג יומולדת לאמא שלי ביחד עם 3 אחיותי. רציתי משהו מפנק וכייפי. הייתה לנו פשוט חופשה חלומית רווית פינוקים! הסוויטה היתה בול מה שחיפשנו, ארוחת הבוקר כזאת מושקעת ונעשה מהלב, המתחם עצמו פסטורלי ויפיפה. ורד המסז׳יסטית היתה פשוט מושלמת.. בקיצור, אם אתם מחפשים מקום להתפנק ברמה ושירות מבין הטובים שפגשתי, פינה בלב זה המקום בשבילכם ❤️.
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
18.12.2017
Restful and Delicious
Pina Balev is an overnight oasis that is a perfect place to unwind and relax. From the well-kept and nicely landscaped grounds to the extensive and delicious Israeli breakfast, it's a great vacation spot. Hammocks and a sauna contribute to the serene atmosphere. Kobi is an attentive and very helpful host, appearing with maps and many tourist suggestions.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
פינה בלב הגיבו לחוות דעת זאת

Dear Guest,
We are very happy to hear that you enjoyed you stay at Pina Balev Inn
Thank you for you kind review
we do really appreciate you taking your time and sharing your experience at Pina Balev.
All the best and it will be our privilege to host you again in the future.
Kobi and Pina Balev staff

5
/ 5
Leah S
12.12.2017
"Lovely intimate establishment in a beautiful historic town"
The room was cozy with a whirlpool tub and the little garden outside our room was the perfect place to have an intimate breakfast. The innkeeper is a very sweet, helpful and informative man. Great place to spend a couple of days to explore the area
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
Zvi V
12.12.2017
"Little Paradise"
Kobi and his staff were just perfect, polite and very helpfull. Whatever we needed or were thinking of, was in the room. The room was spacious and very tastefully arranged. The place is very close to all the attractions and easily reached from the main highway, close to the shops and restaurants. The best description of the place - it is just special!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
EdPar
12.12.2017
"Great weekend"
1 week agoReviewed by EdPar We spend the weekend in this amazing place. Everything was great: the service, the location, the facility and the breakfast. Simply one of the best vacations I had. I highly recommend this place, especially for couples for a romantic get away.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
Kylie S
12.12.2017
"Little slice of paradise"
Pina Balev was absolutely exceptional. Beautiful spot, comfortable room, great amenities, and one of the best breakfasts in Israel! This lush oasis was a great addition to our trip, and a great way to relax after long days exploring northern Israel.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
guyd
12.12.2017
"great place"
'Pina Balev' is A paradise in the Galilee, clean and large room, with big yard around it, top level hospitality. The heated natural pool is just heavenly!! The location is very good, in the heart of Rosh-Pina and very close to many sites Kobi the owner (and staff)is great, helps as much as you need and extremely friendly I will definitely be back!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
06.12.2017
Pina Balev is a great place to stay
Best vacation Great service, wonderfull garden, facilities. pleasent experience for families vacation. great BF. Kobi r was there for us at everything . This is the place you want to comeback to. BIG room with a private hotab.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
06.12.2017
A romantic, unique , prestige zimmer!
a very suprising unique garden, the hospitality was the best!!! you can see that they thoutght about everything. A very romantic place. The breakfast was excellent. everything was very fresh. it is a very esthetic place and the owner was always around when needed willing to help and make our stay there perfect. Thank you!!!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
30.11.2017
מקום מדהים מומלץ
מקום מפנק, שילוב מקסים בין ניחוח היסטורי ומודרניזציה במיטבה לדוגמא: שוקת הפרות שופץ ומשמש כברכה מקסימה החצר משרה רוגע והוד קדומים היינו בסוויטה מרווחת מאובזרת :מכונת קפה ,שוקולדים ,עוגיות, גקוזי חיצוני מבודד ואינטימי. ולא פחות חשוב :קובי הבעלים מקסים ,מסביר פנים ומארח למופת. מומלץ בחום
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
פינה בלב הגיבו לחוות דעת זאת

היי ותודה רבה על תגובה מרעננת ומפגרנת.
מאוד נהנתי לקרוא על החוויה שלכם בפינה בלב ועל שהתחברתם להסטוריה העשירה והקסם של המקום.
שוב תודה וכמובן שנשמח לארח אתכם בשנית ובשלישית :)
בברכה, קובי וצוות פינה בלב

5
/ 5
22.11.2017
"perfect"
we had an amzing experience, a friendly welcome and Kobi is one of a kind. Kobi and his team cooked me a vegan omlette which was sooo good and treated me with vrgan delights at breakfast. Highly recomended.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
לילך ודוד
21.11.2017
"אירוח מפנק בפינה בלב"
אני ובעלי בילינו לילה בפינה בלב, קובי קיבל אותנו עם חיוך ויד רחבה, היינו בסוויטת הר כנען, החדר נעים עם ג׳קוזי, בחצר חיכתה לנו בריכת אבן מדליקה ומחוממת! וגם סאונה, הרגשנו כמו מלכים, קובי דאג לנו לאורך כל השהות, למחרת קבלנו ארוחת בוקר טעימה ובריאה. המקום יפיפה עם חצר קסומה, זכינו להתפנק ולהכיר משפחה שמארחת מכל הלב תודה, אנחנו עוד נחזור!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
lesliepd
21.11.2017
"Truly a place with heart!"
We happened upon Pina Balev because the place some friends told us about was booked. What luck for us! This place was a beautiful romantic oasis, combined with wonderful personal service. The owner, Kobi, could not have been nicer or more accommodating. For example, when hadn't arrived as early as we had expected to, Kobi called to make sure we weren't lost and waited outside to show us where to turn in so we would't miss the driveway. Breakfast on our patio was huge and delicious. The garden is gorgeous. The warm pool, hot tub, and sauna, were all wonderful and the perfect way to end a day of touring. Pina Balev really is as beautiful as it appears in the photos others have posted on this website. We will unquestionably stay here again.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
20.11.2017
Lovely intimate establishment in a beautiful historic town
The room was cozy with a whirlpool tub and the little garden outside our room was the perfect place to have an intimate breakfast. The innkeeper is a very sweet, helpful and informative man. Great place to spend a couple of days to explore the area
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
19.11.2017
perfect
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
Guy P
15.11.2017
One of the most romantic weekends I've experienced. The place is magical, the hospitality is amazing and the owner takes care of all the small details. This is exactly the place to enjoy a weekend (or middle ot the week) to relax and hide away from the outside world. The swimming pool, sauna, Jacuzzi are wrapped in a huge green garden, the amazing breakfast... It's all in the small details..
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
ששון
14.11.2017
מקום שליו ורגוע
בילינו את חופשת הרגילה של הבן שלנו בפינה בלב קובי, המארח, היה גמיש וקשוב מאוד לרצונות שלנו המקום מקסים ומטופח מאוד החדרים מרווחים ומצוידים היטב ארוחת בוקר נהדרת בסגנון גלילי - גבינות, ריבות, לחמים תוצרת המקום
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
פינה בלב הגיבו לחוות דעת זאת

היי משפחת ששון היקרה.
נהיננו מאוד לארח ולשרת אתכם.
כל כך כיף לשמוע את התגובות הלבביות.
מצפים ומחכים לראותכם שוב בחופשת השחרור של הבן :)

5
/ 5
02.11.2017
Little Paradise
Kobi and his staff were just perfect, polite and very helpfull. Whatever we needed or were thinking of, was in the room. The room was spacious and very tastefully arranged. The place is very close to all the attractions and easily reached from the main highway, close to the shops and restaurants. The best description of the place - it is just special!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
01.11.2017
Romantic weekend
One of the most romantic weekends I've experienced. The place is magical, the hospitality is amazing and the owner takes care of all the small details. This is exactly the place to enjoy a weekend (or middle ot the week) to relax and hide away from the outside world. The swimming pool, sauna, Jacuzzi are wrapped in a huge green garden, the amazing breakfast... It's all in the small details...
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
21.10.2017
Great Vacation
We spent one night at "Pina Balev", when we arrived we were very graciously welcomed by Kobi (owner) and were given a thorough tour of our room and the yard. The facilities at the yard (jacuzzi, sauna, pool) a very nice and were a lot of fun to use. The service was very good and courteous.
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
20.10.2017
Perfect
We spent a weekend at Pina Balev (which is Hebrew for : "a corner in the heart" btw) with our extended family (8 adults, 6 toddlers, 1 baby). Overall we had 4 suites. This place really exceeded our expectations. It is hard to find any flaws in it. The location is perfect, there is free parking, the compound and rooms are amazing, breakfasts were high quality and service was personal and made us feel at home. The entire place was built and decorated with crazy attention to details and manages to create an atmosphere that is very authentic and organic but feels luxurious at the same time. Highly recommended.
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
גיל ושני קראוס
06.10.2017
פינה בלב
האירוח היה מעבר לכל הציפיות! המקום עצמו קסום, רומנטי ומרגיע. ניכר כי קיימת מחשבה רבה על כל פרט ופרט שנמצא במקום. קובי נותן 100% מעצמו לאורחים ורק מוסיף לתחושה הנעימה. המקום נקי מאוד ומסודר כך שלכל חדר יש את הפרטיות שלו. ממליצים בחום וכבר מתגעגעים,
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
05.10.2017
מקום נהדר. הרגשנו שהגענו לגן עדן
ההרגשה הטובה התחילה כבר בתהליך ההזמנה, שוחחנו עם קובי שהיה נעים ומאוד שירותי. הגענו למקום מדהים, מוקפד ביופי ובאסטטיקה שלו, מסוויטת הארוח שהייתה מפנקת ורומנטית ועד לגן שמקיף את המקום שהוא מדהים ביופיו ו. ארוחת הבוקר הייתה מזינה וטעימה עם מטעמים תוצרת בית. ממליצים מאוד
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
01.10.2017
האירוח היה נפלא
האירוח היה נפלא המקום עצמו מרגיע וקסום בהחלט מומלץ מאד ,קובי היה נפלא דאג לנו לחניה מארח אכפתי אדם מענין מאד המליץ על מסעדה נהדרת באזור, ארוחת הבוקר הייתה מיוחדת הגשה יפה מומלץ להגיע לא תתאכזבו -מחכים לשוב בקרוב
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
27.09.2017
חוויה אמיתית בפינה בלב
אנחנו ממליצים בחום על המקום הקסום פינה בלב שנמצא בליבה של ראש פינה. הבעלים, קובי, עשה את האירוח של משפחתנו למושלם - אדיב, נעים, סובלני גם אחרי המון שאלות וקושיות, נתן המלצות למקומות בילוי והליכה רגלית לטיולי משפחות. ארוחת הבוקר היתה טופ ! עשירה כיד המלך . הסוויטה היתה יוצאת דופן, נקיה ומתוחזקת ונעימה לשהייה של לילה או יותר. בקיצור - ממש מומלץ.
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
24.09.2017
יום הולדת לבן ז וגי
באנו לחגוג את יום ההולדת של בן זוגי בפינה בלב בסוויטת הבוסתן, הקבלת פנים של קובי הבעלים היתה יוצאת מגדר הרגיל, הגענו בחמישי כאשר בחוץ ירד גשם וקובי חיכה לנו בחוץ עם 2 מטריות וליווה אותנו פנימה לתוך הסוויטה שחוממה מראש, אין לנו מילים לתאר כמה שנהנו המקום מרגיע ומזמין, ערך לנו סיור במקום והראה לנו היכן הג'קוזי החיצוני והסאונה, ועוד פינוקים שחיכו לנו בהמשך, ארוחת הבוקר היתה מהטובות שאכלנו, הוגשה לנו לסוויטה בשעה שנקבעה הכל עבודת יד שלו, (לחמים חמים, גבינות, מטבלים מיוחדים ועוד) נהנו מאוד מהמקום מהאוירה המיוחדת והשירות הגבוה, כמובן שנחזור שוב תודה לך קובי הבחירה היתה מוצלחת ביותר
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
24.09.2017
A place for a perfect vacation
The owner made it all to give us a perfect vacation. The rooms & yard are very clean and in good maintenance. Pina balev is the first place that I received more than my expectations. The location is perfect for all sites from the kineret to Kiryat Shmona.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
15.09.2017
אחד היפים
,אהבנו את סוויטת ירח הדבש שנמצאת בפתח חצר פורח,גדול מקסים ונקי, שיש בו גם סאונה, ג"קוזי גדול ובר לשבת בו. השירות היה אדיב והבעלים נענו לכל בקשותנו עם חיוך. על השולחן חיכתה לנו סלסלת פירות ובקבוק יין. המקום שקט מאוד וגם קרוב למסעדה טובה. לסיכום: אחד היפים שראיתי בצפון מומלץ מאוד,אין ספק שאחזור לשם שוב
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
13.09.2017
A wonderful visit to the Galil
Kobi is an excellent example of how someone should run a hotel. When we first arrived we didn't know how many people the room would hold. The room we payed for had a loft, couch and a Cali king bed. My sister and I who are teenagers couldn't comfortably fit in those beds so Kobi got us another room in the hotel. This is just one of many examples of Kobi's kindness and helpfulness. The property Pina balev has a beautiful property. The hotel has a small pool and spa area. Kobi lives near the property and is always able to help. Most rooms have hot tubs and are large and comfortable. The galil The galil and Golan areas are full of natural beauty. It's a great place to hike and explore. There are many different animals and waterfalls. If your in the area I really recommend checking out the Banias. Conclusion I really recommend Pina Balev if you are planning a visit to the Galil and Golan. Overall it's a really amazing experience is totally worth it.
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
10.09.2017
אחד המקומות היפים והאסטטיים ביותר בהם ביקרתי
המקום נראה נפלא, היחס היה אדיב מאוד, חדר עם כל האבזור, מג'אקוזי ועד למכונת קפה - שתוכנת את הקפה... הבקשות המיוחדות שלנו התקבלו במלואם - כמו למשל, לחם ללא גלוטן בארוחת הבוקר. יש תחושה של נדיבות - החדר מאובזר ברמה הגבוה ביותר ובמקרר ללא עלות נוספת המתינו הפתעות.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
גלית
08.09.2017
צימר מקסים ומושקע
צימר יפה ומושקע. בעלי הבית יצאו מגדרם כדי להנעים את השהות שלנו. חגגנו יום נישואין ושמחה שבחרתי נכון. זו הייתה חוויה מתקנת לאור הנפילות האחרונות שחוויתי עם צימרים. ארוחת הבוקר היתה טעימה מאוד ומוגשת ברמה מומלץ בחום
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
06.09.2017
גן עדן
זה מקום פשוט קסום.חדר גדול עם ג'קוזי ומקלחת ומכונת קפה משוכללת.הכל ברמה מאוד גבוה.ושרות שלא ראיתי באף מקום בעולם.ארוחת בוקר אדירה וטריא מוגשת ישר לחדר או בכל מקום שתרצו.חקתה לנו בקבוק יין משובח בחדר כשהיגענו.וגם פירות ויוגורט ושוקולדים .מקום מאוד נקי.טיפולים ברמה גדולה ומקום לטיפולים יפה.בקיצור כדאי לכם לנסות
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
04.09.2017
Top Notch
Kobi's B&B was great. It's rooms and feel are obviously a labor of love. Our suite for 2 was pretty, well kept and equipped, even with a whirlpool, and of good size. Our companion's single was similarly laid out but smaller, for 1, and also had a whirlpool. Kori was extremely accommodating and helpful. He and we enjoyed his talking with us and telling us about the area and himself. Breakfast can be included, but we'd not requested it in making the reservation. We ordered it anyway, and it was excellent and, at $20 per person, was good value. He makes his own bread, fresh and hot, and his own pear jam. Both excellent. The rest of the breakfast spread is also very nice, including omelettes, fresh salad and fruit, homemade granola,.... Good place! Worth staying there.
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
03.09.2017
הכי מושלם שיש
שהינו בסויטה המלכותית זוג+4 ילדים. קובי הכין לנו את המקום על מנת שנרגיש הכי נח שיש . קבלת הפנים הייתה כפי שמצופה ממקום שיודע לתת את השירות הכי טוב שיש. המקום מבריק הסויטה חלומית וארוחת הבוקר מעולה!!! החצר של המקום כאילו נלקחה מהאגדות והורכבה בפינה בלב.
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
31.08.2017
התאחרנו בסוף שבוע האחרון של אוגוסט. המקום מקסים ושקט. ארוחת הבוקר היתה טעימה ומוגשת בצורה יפייפה. הגקוזי במרפסת השקט והרוגע וכמובן בעל הבית הנחמד יצרו חופשה נהדרת! למרות הסתימה הקלה שהייתה לנו באמבטיה לא היה טעם להזעיק את בעל הבית אבל ביום למחרת שאמרנו לו על כך הוא מיד דאג לפצות אותנו למרות שלא הרגשנו צורך לקבל פיצוי!! ועל ישר כוח!! מומלץ ביותר
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
21.08.2017
When dream and reality meet ...
A high level of cleanliness, a caring and heart-warming attitude, delicious and invested breakfasts... The courtyard is simply spectacular! Thinking about the smallest details for guest needs ... In conclusion: worth every shekel! We found a corner in the heart
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
תמי
19.08.2017
מקום כפרי מפנק
פינה בלב ממוקמת בראש-פינה מאחורי בית הדואר בכניסה נסתרת שאתה לא יכול לדמיין לעצמך מקום פחות מתאים מזה לצימר....ובכל זאת, כשאתה עולה במדרגות הנסתרות מעין אתה נכנס לחלקת אלוהים קטנה ומטופחת, שבה 5 צימרים, רובם לזוגות שבאים כדי להימלט מרעש היום יום, ואחד המיועד למשפחה או חברים, הסוויטה המלכותית הגדולה, שבה אנחנו השתכנו, זוג עם שלושה ילדים בני 12-20...המקום מרווח ומאיר עיניים, לחדר צמודה מרפסת גדולה עם ג׳קוזי פרטי נחמד, לא איכותי כל כך אבל בסדר, מקומות ישיבה בשפע לארוחות בוקר צהריים וערב, טלויזיה עם כבלים, מטבח נחמד בלי כיריים אבל עם מכונת אספרסו, מקרר ומיקרוגל, חלוקי מגבת ונעלי בית לכולם, הכל מאובזר במה שצריך, חדר האמבטיה מפואר ומרווח, הכל נקי ומדיף ריח רענן. שמפו ומרכך מיוחדים שלהם ומעוליםםםם. ואל כל היופי הזה מצטרפת חצר מטריפה, שבה יש שכשוכית צלולה וקרירה, ג׳קוזי גדול ואיכותי, סאונה, מטבחון עם קפה ומים קרים כל היום והלילה, שולחנות לאכול מתי שרק תחפוץ ופינות ישיבה. אין ספק שהמקום מושקע ונעים מאוד. צוות נעים ומסביר פנים שעליהם מנצח קובי, אשר מבהיר מיד עם הגיעך שאם חסר משהו רק תבקש ותקבל. והאמת- לא חסר כלום. אפילו יין לבן, שוקולד ופירות חיכו לנו....
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
אורי
16.08.2017
נתחיל מהסוף- תבואו לקובי!!!
אנחנו זוג מהרצליה, היינו בחדר הר כנען ב16.8.2017 בצימר פינה בלב. קובי דאג להכל ולא חסך בכלום להוציא אותנו מרוצים מההתחלה, כבר בכניסה חיכו שוקולדים ובמקרר השאיר בקבוק קאווה פירות ועוגיות. זה ברמה שאפילו כשהיתה חסרה כוס על השולחן הלך וחזר שלא נצטרך לבקש. והחדר היה מעוצב ברמה יוקרתית ובצורה מדהימה. הכל היה נקי מסודר וברמה גבוהה מאוד.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
פינה בלב הגיבו לחוות דעת זאת

אורי ועינב היקרים, היה עונג לארח אותכם ! תודה רבה על המילים החמות :) מאחל לכם שנה טובה וחג שמח קובי פינה בלב

5
/ 5
י
10.08.2017
מושלם!!!
יוצא דופן !! מקום מצויין! פינקתי את בעלי ביום הולדתו ליום כיף בפינה בלב ,ברגע שנכנסו לפינה בלב התאהבנו ! קסם של מקום שחושב על כל הפרטים הקטנים ,צוות העובדים מאוד נעים ובמיוחד קובי בעל המקום שליבו מורגש בכל הרבדים וכך גם החוויה . הארוחת בוקר מפנקת ביותר ומומלצת ! כמו כן גם טיפול הספא הנאה מובטחת ! בהחלט נחזור שוב ! מומלץ בחום :):):) נ.ב בן זוגי יצא מאושר ,מרוצא ומלא בנחת הצליח לי :) תודה לפינה בלב
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
אלון ח
09.08.2017
מדהים!
פינה בלב הוא הצימר הכי יפה ומושקע ששהינו בו אי פעם...המקום מאד גדול, נקי, ריח של תאנים באוויר, פרפרים והמון המון צמחייה. הכל מוצל, יש ערסלים, מקומות זולה, הבריכה אמנם קרירה אבל כיפית מאד, ז'קוזי ענק בחצר. החדר ששהינו בו סוויטת הבוסתן מתאים לזוג ושני ילדים קטנים. מיטה נוחה וגדולה, חדר רחצה ענק עם ג'קוזי ל 4.... ארוחת בוקר מעולה! וקבי בעל הצימר-שירותי מאד ונענה לכל בקשה!! בקיצור-מומלץ בחום!!!
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
27.07.2017
Hospitality and beauty at their highest levels
Kobi was the finest host I have ever had while staying away from home. His hospitality was legendary. Breakfast was spectacular every morning and served under fruit trees in a perfect garden. The room was very comfortable and offered sauna and Jacuzzi inside and out. I could not imagine a better situation.
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
11.07.2017
Ponderosa Pines in a corner of the heart
PINA B’LEV GUEST HOUSE “more of an oasis than a hotel” • Not far from the Golan Heights capital of Katzrin, lies a corner of heaven. It’s called “Pina b’Lev which means corner in the heart. This is literally a home away from home. • Please stay for minimum three days to enjoy the benefit of making day trips from this delightful base, or enjoy just an extra time basking in the facilities and environment of this lovely retreat. The owner is the essence of Menschkeit. A retiree from Tel Aviv who has re-established his version of country bliss in a tiny finger of land in the northern Galilee, wedged between Syria and Lebanon. This wonderful character brings breakfast on a tray to his guests; you can’t get more personal service than that! • He has a variety of accommodation to offer. We were given a huge suite – big enough to take a whole family with a loft as well. Kitchen complete with cooking facilities yet Kobe delivers the goods himself. • We feast on our verandah, our Darwinian garden before us. How to describe it? Geen parrots chirp amidst the cacophony of tangled greens, and frangipani; figs and purple bougainvillea woven through like a tightly knitted Tibetan rug. • All to the tune of jets roaring above….The silence and song of the morning birds is broken by gunfire from the ‘red zone’ down the Hizbollah highyway to Hamasthan .. “It’s just the army base 50 kms away” says Kobi. “They’re practising their normal rounds.” Now come eat already… So here is the recipe for peace & relaxation: Jacuzzi on terrace, chicken laid eggs, omelette aux petits herbes cooked to perfection. Just can’t imagine Syria on the flip side of the hill…just 25 miles away. In a finger of the Galil between Lebanon and Syria, lies a ponderosa pine A eucalyptus to the left and purple wildflowers to the right Kobe has a garden, he grows all his own herbs and makes his own jams. We eat parsley and sage in the salad, and wattle in his jam. At home in the heart. A little corner of peace Love of hospitality is here. In the garden and in the home. Please bring your families here for your next relaxing holiday.
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
27.06.2017
A Hidden Oasis
When you first get to Pina Balev, you find yourself parking behind the Rosh Pina post office and wondering what is up. Then you step through the small gate and into a wonderful, eclectic, relaxing oasis. Kobe has it down pat. Practical rooms with charming touches; a truly charming and welcome garden, dipping pool, hammocks, even a sauna. And he himself could not be warmer or more helpful. One would be hard pressed to find a better spot if you're visiting RP or Safed. Thanks Kobe!!
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
26.06.2017
Incredible Experience
The rooms are beautiful, each with it's own private little garden. The people running the place are the nicest most thoughtful I've ever encountered - it was my mother's birthday and they made sure everything was just perfect (including a birthday cake!). My mom had a wonderful massage. Breakfast was superb. All in all just a wonderful weekend - I would definitely return.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
21.06.2017
Pina Balev superior chill out
We were 6 persons + a baby in 3 different suits for 4 nights. It was wonderful: cozy and yet luxury. The design and furnishings are adapted to the historical heritage of the place without compromising modern comfort. Excellent breakfast at The garden,by the pool with the water-full. Kobi is helpful, friendly host and so his staff.
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
13.06.2017
Honeymoon Paradise
We spent three glorious nights at Pina Balev under the gracious and generous care of a Kobi and his family. The accommodations were so beautiful and charming, with hot tub, sauna and spa right out your back door. The breakfasts offered were world class--everything so fresh and home made served elegantly under the shade trees in the garden. I would highly encourage all of my friends to visit. It was a great honeymoon for us!!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
מיכל
06.06.2017
חוויה מושלמת לבני זוג או משפחה!!
מקום פינה בלב היה חוויה מתקנת לכל הצימרים הקודמים שבקרנו בהם ( לגביהם התשלום לא הצדיק ולו במעט את התמורה ). מדובר במקום מיוחד ויחיד במינו. ניתן אף לאמר שהתמונות באתר לא משקפות את יופיה של המציאות הקסומה שם. השירות המושלם של בעלי המקום (קובי), ארוחת הבוקר המושקעת, הנוף הקסום, השקט, הניקיון והאיכות הבלתי מתפשרת החל מבחירת מצעי המיטה המושלמים ועד לכלי המטבח, המגבות וכיוצב'. נהנו מהשהיה ואנו ממליצים בחום רב לכולם.
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
פינה בלב הגיבו לחוות דעת זאת

,תודה רבה, מרגש לקבל משוב שכזה.נשתדל כמובן להמשיך ולהצדיק את האמון שניתן לנו. קובי והצוות בפינה בלב - ראש פינה

5
/ 5
04.06.2017
Pina Balev
We stayed there for 2 nights. Excellent and kind service. Breakfast is great and the rooms are clean and organized. The hotel is located in Rosh pina, walking distance from good restaurants, ask Kobi for it. Well recommended.
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
volovskia
29.05.2017
מקום מושקע ומדהים
זאת כבר הפעם הרביעית שלנו, והמקום רק משתדרג. במקום יש אווירה קסומה , תחושה של חו"ל, יחס אדיב ונעים, נותן מענה לכל דבר, המקום נקי ומאובזר, הגן קסום, ארוחת הבוקר מעולה ומגוונת, המיקום קרוב לכל מקום נמשיך לבקר במקום זה
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
15.05.2017
Like a little private paradise
Great service, rooms, garden, facilities. Wonderful experience for romantic/couples vacation. Private hot tub in the room, garden is well nurtured and has big hot tub, natural pool, Finnish sauna and more... Deffinately will come back in the future :)
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
09.05.2017
A lovely B&B
Pina Balev is a wonderful B&B set in a beautiful, bucolic garden. We had the Deluxe Suite which had everything and was large and comfortable- hot tub on the deck! Our host Kobi could not have been more friendly or accommodating. He made dinner reservations for us without even asking , one we kept, which was an extraordinary culinary experience (L'Auberge). Kobi even drove us to the restaurant. Kobi also served breakfast himself and it was fantastic!! I highly recommend Pina Balev as an alternative to the same old atmosphere of hotels. Warm and lovely place.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
30.04.2017
Relaxing and beautiful
We loved staying in Pina Balev, our room was beautiful the whole place had a very relaxing and peaceful atmosphere. We had many options for hikes close by and the staff was very very kind. The breakfast was delicious and we felt so relaxed after staying there for just two nights. Our kids (2,5) enjoyed the pool and exploring all the fruit trees and beautiful nature flowers and plants there. This place is very unique relaxing and beautiful.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
30.04.2017
Best vacation EVER!
Went on a weekend with my newly wedded wife! Couldn't get a more spoiling suite and treatment. Giagantic room with a private hottub, amazing breakfast and a complimentary champagne! Kobi the owner was there for us at every moment. This is the place you want to come to...
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
22.04.2017
Just great
We stayed in Pina balev at Pesach 2017, including "lel haseder". We were afamily of 18 - adults and children. We rented the whole compound. The rooms were spacy' clean and taken care to the smallest details. It was pleasant to stay in the room - big zakuzi, spoiling beds.. It was marvelous to gather in the lovely garden, around the big tables or in the tent. a special word for the breakfast which was very rich, tasty,with all the spices from the garden. Our host, Kobi, was very attentive and cared for all the details to make our stay a huge success!!!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
כפר אוריה, ישראל
18.04.2017
מקום מאוד מומלץ!
מקום יפייפה!! קובי מקצוען אמיתי ארוחת בוקר מהטובות שאכלתי ממליצה בחום! נהנו מהיופי של הצימרים והירידה לפרטים עם האיכפתיות והאירוח רחב הלב של הצוות ממליצה כולם היינו 18 איש - קטנים וגדולים - ונהנו מאוד
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
ריק ויוני
18.04.2017
מקום פנינה בראש פינה
הצימרים של פינה בלב מפנקים, שלווים ויפים. קובי, בעל המקום, יצא מגדרו להעצים את החוויה במקום כה קסום. ארוחת הבוקר היתה מצויינת, טעימה ומזינה. המקום עצמו שקט ויפיפה, הגינה מאד מטופחת. הסאונה נעימה. היה מעט קר ולכן לא נכנסנו לשכשוכית אולם בקיץ אין ספק שזו חוויה בפני עצמה. מאד מקווים לחזור בקרוב.
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
18.04.2017
two days beautiful stay in spring 2017
After reading great reviews we decided to stay in pinna balev with guests from abroad. As expected every part of the stay was wonderful, the rooms, the private garden, the breakfast, the hospitality. Highly recommended place!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
30.03.2017
It's A Wonderful Life...
This gem is an ideal "home base" for exploring Galilee. We stayed here so we could do a full day touring of the places we've been reading about in the Bible. Pina Balev's owner Kobi was gracious and helpful from the time we spoke on the phone. I had never heard of Rosh Pina and his tone just drew me to stay here. He's there when you need him and not when you don't...a gifted host who seems at home here in this restored farmhouse that has its roots in the founding of this town, which has great restaurants and can be explored on foot. (Kobi has also lived in the US, so he knows how to relate to our American sensibilities as well as explain Israeli culture and wonder). It's up in the hills, providing beautiful views to the valley, yet just 2 minutes from the highway 85 that demarcates the northern and southern regions of the Galilee. As a first-time visitor to Israel, Rosh Pina served as the perfect "intermezzo" between the big city of Tel Aviv and our final few days spent in Jerusalem. My wife and I highly recommend this to couples who are coming to visit this beautiful country. We are finding that allowing ourselves to immerse into the culture and the people is a reward in and of itself. One more thing: Kobi set us up with a private tour guide...definitely worth the investment (rather than be on a big old tour bus!).
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
27.03.2017
Beautiful B & B
We stayed at this beautiful property in Rosh Pina and had an absolutely lovely time. The room was perfect. It was a little pricey since we didn't know that we had been booked into a suite, but it was lovely all the same. The setting was magnificent, with a beautiful garden at the back of our room where we had a delicious home made breakfast each morning. Kobi the owner was delightful and very helpful. We would definitely stay here again.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
27.03.2017
Charming & Delightful
What a charming and delightful place to stay. The rooms are fabulous, warm and comfy, plus decorated beautifully. Our family had 4 rooms. Each room was different, but each included a kitchen with an eating area, a cool coffee maker,a refrigerator with chilled sparkling Israeli wine and snacks and a great bathrooms with an amazing tub. An amazing breakfast with a large section is provided in the back yard. Although we stayed only one night I would have loved to have stayed at least 4 or days. The proprietor was friendly and very accommodating. Kobe, thank you for a lovely experience.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
21.03.2017
Exploring the Galilee
My wife & I spent a marvelous evening at Pina Balev on our last night in Israel. The accommodations were superb, the host delightful and accommodating, the food delicious and varied, and the neighborhood - well worth exploring. I'd recommend it to anyone looking for more than just a nice place to rest a weary head, since it's that and so much more.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
פינה בלב הגיבו לחוות דעת זאת

Thank you very much for your Kind words!
It was a pleasure hosting you
and we will be very happy to host you again
best wishes!
Kobi

5
/ 5
10.03.2017
קסם של מקום
התארחנו בפינה בלב ל-2 לילות. המחשבה הראשונה שעברה בי היתה- זה הרבה יותר מוצלח אפילו מהתמונות היפות באינטרנט. באמת קסם של מקום. המתחם כולל חצר גדולה עם פינות חמד לרוב. קובי מאיר פנים, נעים ורק מבקש לעזור. הניקיון והטיפוח בכל המתחם ראוי לציון. החדרים היו נקיים ביותר, נעימים, היה כייף לשהות בהם ומחוצה להם. נראה שבעלי המקום משקיעים בתחזוקה שוטפת ראויה. בקיצור- מחכים לחזור. ממליצה בחום רב
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
08.03.2017
Fabulous attention to detail
We just finished a wonderful stay in Rosa Pina in which our primary purpose was to visit family. Pina Balev was perfectly located and we felt completely at home in our Orchard Suite. Colby and his wife have invested great attention to detail on many levels. The room was beautifully decorated, they provided multiple amenities including fresh fruit, chocolates, and wine; their breakfast was created from local delicacies, including a spectacular salad of their garden's greens. Beyond all of this, we particularly appreciated his fluent English and hospitable manner, including expert guidance on future travel plans.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
פינה בלב הגיבו לחוות דעת זאת

Thank you very much for a wonderful review. We are thrilled to hear that you enjoyed your stay and were pleased with the service. Pina balev is doing it best to give our guests a unique and un compromise experience. we are pleased that we were Successful. it will be are a pleasure seeing you again for another great vacation.
Warm regards,
Kobi

5
/ 5
שי מ
18.02.2017
מומלץ בחום
בטיול לצפון החלטנו להכנס לראש פינה הגענו לפינה בלב ביקרנו שם זוג + קיבלו אותנו בצורה אדיבה 4 מקום מדהים ביופיו החדר היה מאובזר בכל מה שצריך וברמה מאוד גבוהה שירות נהדר ואדיב ע"י קובי שבסבלנות רבה סיפק לנו כל מה שרצינו נחזור שוב
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
שרי נ
17.02.2017
ראש פינה- פינה בלב
התארחנו סופ״ש בפינה בלב בראש פינה צימר הראוי לציון!!!! , שהינו בסוויטה מלכותית רחבה ונוחה, מטופחת ומאובזרת נקיה ונעימה. ג'קוזי חיצוני מפנק, וגינה מטופחת ומקסימה! עם סאונה מפנקת. היחס אישי דואג וחם שנותן הרגשה מצויינת כי מישהו טורח לרצות ולפנק. נהננו מאד! תודה קובי!!
קבוצתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
פינה בלב הגיבו לחוות דעת זאת

היי שרי היקרה,
תודה רבה על תגובה כנה ומפרגנת. שמחנו להכיר ולארח אתכם ומאחילם כם את כל הטוב בהמשך
ונשמח כמובן לפגוש אתכם שוב בעתיד :)
המשך שבוע מעולה, קובי וצוות פינה בלב

5
/ 5
רות ויואב
14.02.2017
המלצה
בילינו את הסופ"ש האחרון בפינה בלב ואנחנו ממליצים מאוד לכל מי שמחפש צימר מפנק, יפה ושקט. הצימר מאובזר ברמה גבוהה ביותר, נקי ועם הרבה פרטיות. השרות אדיב ביותר וקובי זמין מאוד לכל שאלה, בעיה או בקשה. ארוחת הבוקר מעולה, במרפסת הפרטית של החדר! תודה רבה על האירוח!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
08.02.2017
החופשה המשפחתית המושלמת
סופ״ש מפנק ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות. מקום מקסים, חמים וממש מרגיש כמו הבית. מעוצב מדהים עם חשיבה עמוקה על הפרטים הקטנים שיהפכו את החופשה הזו להכי טובה שיכולה להיות, משפחתי מאוד ויחד עם זאת לכל אחד יש את הפרטיות שלו, בדיוק כמו שצריך להיות. שירות אדיב וברמה הכי הכי גבוהה. נהננו מאוד, נשמח לחזור שוב!
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
yaacov and maayan
05.02.2017
The perfect place for your vacation
In the first second that you arrived and until you finish your vacation , you will not believe that this place exists . First the place , Secret Paradise , every where you look you see green and peace full , all the place design for you that you will forget where are you . The Suites , each one have is own unique feel . we stay at The Orchard Suite . As Interior designer i like to see place that every thing in the room , someone thought about that , just perfect . The last thing and the most important is the Hospitality was amazing , the owner , Kobi , is unique like is place , we felt like we know each other years ago . so don't thing to much just order and you will never forget this place .
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
פינה בלב הגיבו לחוות דעת זאת

Dear Yaacov and Maayan,
Thank you very much for your very warm review.
We enjoyed hosting you and enjoyed being in your company, writing a detailed review like the one you wrote helps a great deal for our future clients to determine whether our establishment is suitable for them.
and for that, we thank you a lot.
All the best and hope to see you soon
Kobi and staff

5
/ 5
לונה, סול, רוני ונגה
31.01.2017
פינה גדולה בלב
הגענו לפינה בלב בסוף החופש הגדול לשלושה ימים עם הבנות שלנו, שלוש וחמש. פנינה אמיתית של יופי, נוחות ויחס חם ומלבב. קובי, הבעלים, והצוות המקסים דאגו שנרגיש בבית. ארוחת הבוקר, שהוגשה בשעה שביקשנו, היא חוויה קולינרית. הבנות נהנו מהבריכה הטבעית בחצר ומהערסלים. תודה לכם צוות פינה בלב, נחזור שוב. לונה, סול, רוני ונגה
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
27.01.2017
הגענו לסוף שבוע משפחתי בפינה בלב. כבר עם הכניסה למקום נעטפנו בתחושה מדהימה של רוגע ושלווה. קובי הבעלים קיבל אותנו בחיוך רחב ועמד לרשותנו לכל שאלה או בקשה. המקום מדהים ביופיו ומושקע מאוד. הכניסה לסוויטה רק העצימה את התחושה, סוויטה מעוצבת מדהים מצוחצחת ומבריקה. ארוחת הבוקר שהוגשה הייתה עשירה, נדיבה ובעיקר טעימה. קובי, תודה רבה על סופש חלומי, אני בטוח שניפגש בקרוב שוב.
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
20.01.2017
לייק אדיר ל"פינה בלב" בראש פינה, בניהולו של קובי!
מרנין לדעת שנותרו עדיין "פינות" שבהן יש התאמה מוחלטת בין הפרסום למציאות! המקום אכן מספק את כל ההבטחות, הנוחות והפינוקים. קובי מעניק יחס אישי ברצון ובחיוך! ודואג שדבר לא יחסר. נוסף לכך- המקום מוקפד בכל פרט, משובה עין מבחינה אסתטית וטעם טוב. אכן, פינה בלב וזכרון מלבב וטעם ל"עוד" לבאות! משפחת גורן ואטיאס.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
18.01.2017
תופס לא רק פינה בלב אלא הרבה יותר
קובי המקסים מנהל בחום ובמקצועיות את המספר המצומצם של חדרי האירוח בעלי האופי השונה זה מזה. חווינו כבר שלושה מהחדרים וכולם פינקו אותנו עם פינוק מושלם. האווירה האוטנטית הקסומה של ראש פינה עוברת אל תוך פינה בלב דרך מכלול עיצוב המקום ומשלב טעימות פינוק של סאונה, ג'קוזי זרמים, בריכה קטנה ומעוצבת וטעמים מקומיים בארוחת הבוקר המוקפדת. מעבר לביקורים אישיים אני ממליץ על המקום גם למתויירי כמורה דרך.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
10.01.2017
המילה "שלמות" מגמדת את המקום האלוהי הזה
אלוהים נמצא בפרטים הקטנים..." פינה בלב כנראה המקום האהוב עליו כי הוא ממש שם בכל פרט ופרט, הגענו 5 זוגות לאירוח בפינה בלב, נכנסנו למתחם הנראה כמו ציור שהתעורר לחיים, סוויטות מבריקות, נעימות, מעוצבות בטוב טעם והרבה יוקרה, בריכת השכשוך פתרון מושלם לטבילה בימים חמים אלו והדובדבן שבקצפת זה השירות הנדיר של בעלי המתחם. תודה רבה על חופשה מושלמת, נחזור במהרה!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
08.01.2017
Great place. Very romantic.
The room was clean and sweet. It is obvious that every thing was done with a lot of thinking for every detail. There is a great coffee machine in the room, air conditioning, tv and a jacuzzi. The outside is lovely with a lots of places to sit even when it is cold outside.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
07.01.2017
Excellent experience with a warm hospitality.
The suite was well maintained, clean and luxurious. The breakfast was rich and on time in the beautiful quiet garden. The garden includes small swimming pool, Sauna and Jacuzzi . Kobi, the owner, and the staff are kind and helpful. The hotel is located in the center of the city and close to all main attractions in Rosh Pina. I will definitely come again.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
01.01.2017
הגענו לפינה בלב והתרגשנו. מצאנו במקום רק חום, מסירות ויופי. התארחנו בסויטה המלכותי והמקום היה מקסים, נקי, יפהפה ומפנק. המקום מוקפד, מעוצב בקפידה ונעים מאוד. קובי אדם מקסים ומארח בחסד. בפרט אנו מעריכים שהורשינו לשהות במקום עם הכלב שלנו, דבר שבהחלט אינו מובן מאליו ועבורינו עשה בהחלט הבדל. לא רצינו לעזוב. ממליצים בחום.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
עמנואל
17.12.2016
חוויה מומלצת ביותר!
בילינו סופשבוע מופלא. סוויטת הבוסתן מפנקת ביותר. מאובזרת להפליא. כוללת בין היתר מכונת קפה מקצועית הטוחנת קפה טרי במקום. בגן רחב הידיים סאונה יבשה מעולה וג'קוזי חם ורחב ידיים, המתאים במיוחד לימי חורף קרים וגשומים... קובי אדיב מאוד ועושה הכל כדי להנעים את השהות במקום. כדאי להקשיב לעצתו ולהזמין מסג' איכותי מידיה המקצועיות של יסמין. פינה בלב הוא מקום מומלץ בחום ונחזור אליו בחורף הבא.
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
חן
10.12.2016
חופשה מפנקת במיוחד
בהחלט חופשה מהנה לאלו המחפשים שקט, רוגע, איכות ופינוק. בילינו את הסופ״ש בסוויטה המלכותית והיה כיף אמיתי. קובי הבעלים דאג שהכל יהיה מושלם עד לפרט הקטן... החדר גדול ויש בו הכל, חיכו לנו בחדר הרבה פינוקים כמו פירות, עוגה, שוקולדים, יין, מעדנים, מיצים ומכונת קפה. קובי עזר לנו לתכנן טיולים באזור וידע להמליץ על מסעדות טובות. הצימר וגם כל המתחם מאוד נקי ומוקפד ולסיכום, היתה חופשה מפנקת ביותר. מומלץ מאוד לזוגות.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
אורן
05.12.2016
יום הולדת בפינה בלבד
פינה בלב מקום מקסים לחגוג בו יום הולדת. הסוויטה מעוצבת להפליא מרווחת וכוללת כל מה שצריך. קובי נותן שירות מצוין וארוחת בוקר טעימה ומוגשת בטוב טעם לחדר. הזמנו גם עיסויים שהיו ברמה טובה. מומלץ בחום להגיע !
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
30.11.2016
מומלץ בחום...
אני ובעלי חגגנו בסוויטה המלכותית יום הולדת והיה פשוט מושלם...כבר מקבלת הפנים הנעימה של קובי,הבנו שהגענו למקום הנכון...המקום מעוצב בטוב טעם וניכר שהמארחים חשבו על כל פרט ופרט...האווירה,הרוגע,היחס,ארוחת הבוקר הנפלאה,הבוסתן המשגע..הכל היה מדהים. מחכים כבר לחזור שוב (: קובי שוב תודה לך על חופשה מושלמת.
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
4
/ 5
10.11.2016
חויה מקסימה ! קובי מארח נפלא.
התארחנו בצימר פינה בלב, זוג ושני ילדים וישנו בסויטה המלכותית. המיקום של הצימר הוא ברחוב החלוצים שבו יש לא מעט מקומות נפלאים לראות לבקר ולאכול. לצימר יש חניה צמודה. הסויטה נמצאת בקומה השניה ומאפשרת אינטימיות והיא כולל ג'קוזי מחומם שמעצים את חוית הנוף הנשקף מהצימר. בנוסף יש אזור שמשותף לכל היחידות במתחם שכולל ג'קוזי גדול וסאונה. היה קריר כך שמאד נהנו מהסאונה. קובי מארח נפלא שדאג לנו לכל מה שנזקקנו. לא זול אבל שווה את המחיר. תהנו !
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
זהבה ועדי בראור
19.10.2016
איזה יופי
היינו שני לילות בסוויטה המלכותית. ללא ספק אחד המקומות הנעימים, היפים והמטופחים בישראל. המיטה מעולה, המטבח מצויד. מכונת הקפה, האמבטיה המרווחת, המרפסת הנוחה עם הז'קוזי המחומם: כולם יוצרים אווירת נופש ורגיעה אמיתית. המסז' היה נפלא והלחם בארוחת הבוקר יוצא דופן באיכותו. נחזור!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
02.03.2016
חופשה מפנקת בראש פינה
חופשה מפנקת בראש פינה היחידות של פינה בלב יפיפיות נעימות ומפנקות. קובי הבעלים מטפח באהבה כל פינה ברחבי האתר מה שיוצר אוירה פסטוראלית ויפה ומרגיעה. היחס והאירוח יוצאי דופן, ביחידה ממתינים פינוקים קטנים המעידים על חשיבה לפרטים ורצון אמיתי לתת. מומלץ בחום .
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
01.02.2016
זו הפעם השנייה בה אנו מבקרים בצימר זה, בו נשמרת רמת מצויינות ואיכות עם השנים. קובי, המארח, נחמד ומקסים, דאג לנו בכל רגע נתון וענה על בקשותינו כולל תיאום טיפול מפנק בספא. הצימר מאובזר היטב ומצוייד בפינוקים כגון: מעדנים, שוקולדים, פירות טריים ויין. מכונת הקפה מפנקת ומוסיפה לאווירה. היינו שני לילות בסוויטה המלכותית והרגשנו ממש מלכים. אין כמו לשבת בג'קוזי שחומם מראש ולהתפנק מול החרמון היפה. הגלריה בסוויטה אינה מתאימה לאירוח ילדים מעל גיל 8.
חופשה משפחתית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
05.01.2016
איזה יופי!
היינו שני לילות בסוויטה המלכותית. ללא ספק אחד המקומות הנעימים, היפים והמטופחים בישראל. המיטה מעולה, המטבח מצויד. מכונת הקפה, האמבטיה המרווחת, המרפסת הנוחה עם הז'קוזי המחומם: כולם יוצרים אווירת נופש ורגיעה אמיתית. המסז' היה נפלא והלחם בארוחת הבוקר יוצא דופן באיכותו. נחזור!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
אלינור
01.01.2016
אנחנו אלינור וניר התחתנו בטו בשבט והחלטנו בעקבות המלצה להגיע לפינה בלב . קובי , המארח, היה מקסים ודאג לכל צרכינו. כאשר הגענו למקום חכתה לנו עוגה ושמפניה והג'קוזי חומם מראש
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
22.03.2015
צימר מדהים ומיוחד ביופיו
אחד הצימרים המדהימים ביותר ששהינו בו.מקום מקסים מטופח ושלו שכול מטרתו הוא להנעים כמה שאפשר ולפנק את האורחים.אנחנו שהינו בסוויטה שהיתה יפיפיה מרווחת ובתוכה כול פינוק אפשרי הכל מהסבונים ועד מכונת האספרסו והכיבוד, ארוחת בוקר טעימה ומפנקת שהוגשה לנו בשעה המתאימה לנו בחצר. צוות העובדים קשוב ואדיב.ממלצים בחום
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
אורית
צימר פינה בלב מומלץ ביותר
הכל התחיל בשיחת טלפון נעימה ומסבירת פנים עם קובי שגרמה לי לרצות לסגור סופ"ש דווקא בצימר שלו . כבר שהגענו , שמחתי על הבחירה שעשיתי , קובי קיבל אותנו בכניסה לצימר והראה לנו את האור-חאן והצימר שלנו. המקום כמו בתיאורים, אכן קסום , הגינה עשירה בצמחים,פרחים, פסלים ומטופחת עד מאוד , בכל פינה ניכרת ההשקעה ...
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
גלית ועמית דובצקי
במילה אחת: מושלם!
למי שרוצה פינוק 10 כוכבים! שילך ישירות לזוג המקסים: קובי והדס. האירוח הוא הפרופשנל שלהם, אנשים חמים, מפנקים,מוכשרים חושבים על כל פרט ופרט כדי שתהיה לאורחים שלהם חויה מושלמת! פינה משגעת בלב ראש פינה, האוירה קסומה,העיצוב של הסויטות ברמה הכי גבוהה שפגשתי,והכל במו ידיהם כולל הרהיטים המיוחדים,ארוחת הבוקר ...
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
5
/ 5
כרמית ומיכאל
חופשה נפלאה וקסומה ! !
המקום יפייפה, הנוף מדהים, החדר מרווח, מאובזר וכיפי! ההנאה מושלמת! אוירה נבדרת! חוויה אמיתית המומלצת לרוצים להתנתק משגרת היום יום! הדס וקובי הם מארחים חמים ומקסימים אשר עושים הכל כדי שלאורחיהם תהיה חופשה נפלאה וקסומה!! תודה גדולה על הכל!!
חופשה רומנטית
האם חוות הדעת עזרה לך?
כן
לא
עזרו לנו להבין מה לא נכון בהצגת המתחם
למעלה
הצימרים שאהבתי
הצימרים שראיתי
נשמח לשמוע את דעתכם
האם אהבתם את העיצוב החדש?
תודה על פנייתך
בעל הצימר יחזור אליך בהקדם
רוצים לחסוך זמן בחיפוש צימר?
נופש לתאריך
הרכב הנופש
מבוגרים
ילדים
תינוקות
קוד אימות
secure
אנחנו נפנה אלייך צימרים במבצע לתאריכים שבחרתם