אחוזת האושר - חופשה מפנקת בסוויטה ובקתה עם בריכה פרטית מחוממת בדלתון
במרחב פסטורלי ושקט בלב דלתון, מול נופים ירוקים ואוויר גלילי צלול, מחכה לכם מתחם אירוח אינטימי ומפנק במיוחד, כזה שנועד לאנשים שמחפשים חופשה של רוגע, פרטיות ופינוק אמיתי בכל עונות השנה.
המתחם כולל בקתת עץ פרטית וסוויטה יוקרתית, שתיהן מבודדות לחלוטין ומציעות חוויית אירוח שקטה ואיכותית, עם בריכה פרטית מחוממת ומקורה לכל אחת , היוצרת תחושת ספא מושלמת גם בימי החורף הקרים.בסוויטה תיהנו בנוסף גם מג’קוזי ספא המוסיף שכבה נוספת של רוגע ופינוק לחופשה.
השילוב בין טבע גלילי פתוח, פרטיות מלאה, מים חמימים ועיצוב נעים- יוצר חוויה שמאפשרת להתנתק מהשגרה, להאט את הקצב וליהנות מזמן איכות אמיתי, בזוג או בחופשה אינטימית ומפנקת במיוחד.
"אחוזת האושר" כשמה כן היא, מתוכננת ומאובזרת עד הפרט הקטן ביותר כדי שתוכלו ליהנות מחופשה חלומית עם ריחות טבע משכרים של הגליל העליון.
** בחגים יולי ואוגוסט הסוויטה נמכרת ל-2 זוגות /2 משפחות בלבד/ משפחה אחת גדולה.
מבט פנים
באחוזת האושר שני יחידות, הבקתה והסוויטה:בקתת עץ מבודדת, גדולה ומפוארת , עם חדר שינה נפרד להורים לפרטיות מרבית ובו מיטה זוגית עם מצעים מלטפים ורכים, מול המיטה ניצב ג'קוזי מפנק ומלבני, לידו שידת איפור מעץ מעוצבת ומעליה מראה.
חלל הסלון המרכזי של הבקתה מעוצב בגווני אפור וצהוב וכולל ספה גדולה ונוחה וכורסת טלוויזיה יפהפיה מולה מסך LCD עם חיבור ל-HOT, בנוסף ישנו שולחן סעודה גדול בבקתת עץ ממוזגת ונעימה. בבקתה יהנו הנופשים ממטבח מאובזר הכולל מקרר, תנור אפייה קטן מכונת אספרסו ועוד..
קומת הגלריה לילדים גדולה ומרווחת מעוצבת בצורה כיפית עבור הילדים, עם 3 מיטות נפתחות, וכולל מסך LCD פרטי לילדים עם כורסת טלוויזיה קטנה. בחדר הרחצה יחכו לכם סבונים ומגבות רכות.
בסוויטה, יהנו האורחים מחלל האירוח הפנימי מרווח ומעוצב בקווים מודרניים.במרכזו סלון משפחתי נעים, קמין חשמלי היוצר אווירה חמימה ומפנקת בימי החורף, ומטבח מאובזר בגווני שחור המתאים לבישול ארוחות מלאות על כיריים ומכונת אספרסו איכותית.
החלל המרכזי כולל גם פינת אוכל נעימה, שני חדרי שינה בקומה התחתונה, וקומת גלריה מרווחת ומושלמת לילדים, המעניקה להם מרחב משלהם. בחדר הרחצה תיהנו מאמבט ספא מפנק, להשלים את חוויית הרוגע והפינוק.
מתחם חוץ פרטי לכל יחידה עם בריכה מחוממת ומקורה
מחוץ לבקתה תהנו ממתחם חיצוני רק בשבילכם בפרטיות מוחלטת, הכולל מרפסת עץ גדולה עם שולחן אוכל גדול ואיכותי המשקיפה לנוף מקסים, ממנה ניתן לרדת למתחם הבריכה הפרטי הכולל בריכה בנויה ויוקרתית (מחוממת בחורף) וג'קוזי ספא חיצוני, מחמם ומפנק, פרטי רק בשבילכם!!
סביב הבריכה מיטות שיזוף וריהוט גינה איכותי, ולילדים טרמפולינה גדולה. בלילה יואר המתחם והבריכה בתאורת קסומה ורומנטית שתשרה בכם אוירה של חופש ושלווה.
בסוויטה מוקפת חצר נופש מטופחת ומרווחת, המעניקה תחושת חופש ושלווה כבר מהרגע הראשון. במרכז החצר נמצאת בריכה פרטית מגודרת ומחוממת בעונה, המהווה מוקד של הנאה ורוגע ומשדרגת כל חופשה - משפחתית או זוגית.לצד הבריכה תמצאו פינת ישיבה נוחה , מתקני חצר וכן שולחן סנוקר שמוסיף חוויה מהנה לכל הגילאים. בנוסף עומד לרשותכם גם מטבח חוץ מאובזר, שולחן גינה רחב ועמדת מנגל, המאפשרים לבלות יחד, לבשל, וליהנות מארוחות באוויר הפתוח.
נוף מהמתחם
המתחם שוכן בישוב הפסטורלי דלתון, ממנו נשקף נוף ציורי ומהפנט של הרי הגליל הכולל עצים ירוקים וכרמים, בואו לשבת במרפסת ולהרגיש באוירה של איטליה, טוסקנה הקטנה בגליל העליון הידוע ביינות הטובים והטעימים שלו.
כלול באירוח
האורחים יהנו משלל פינוקים הכוללים: עוגיות, שוקולדים, פינת קפה/תה, קפסולות לקפה, חלב.
בתוספת תשלום:
ניתן להזמין ארוחות בוקר מפנקת ועשירה לזוג או לכל המשפחה בתיאום מראש.(150 ש"ח לזוג/50 לילד)ניתן להזמין ארוחת ערב בשרית מפנקת במיוחד בתיאום מראש. (300 ש"ח לזוג/100 ש"ח לילד)ניתן להזמין עיסוים בתיאום מראש
אטרקציות
מושב דלתון נמצא בגליל העליון, ולכן הנופשים יוכלו ליהנות לא רק מנוף מושלם ומרהיב אלא גם משלל אטרקציות שמתאימות גם לזוגות וגם למשפחות. בקרבת הישוב תוכלו ליהנות ממסלולי טיולים רבים, ממסלולי רכיבה על סוסים בטבע הירוק בין שדות וכרמים עם ריחות טבע משכרים, טיולי טרקטורונים, ג'יפים ועוד.
תוכלו להתפנק במסעדות טובות באזור מטעימות יין ביקב דלתון המעולה.
לצפייה באטרקציות ומסעדות בקרבת אחוזת האושר -
לחצו כאן