קונספט מנצח: מסעדה בשירות עצמי, שמציבה את הסועדים במרכז העניינים ומאפשרת להם להסתובב בחופשיות בין תחנות האוכל, להעמיס מכל הבא ליד וליהנות ממחירים עממים.
בשנת 2008 התמקמה המבשלה בקיבוץ יחיעם, למרגלות מבצר עתיק, בתוך נוף גלילי מול הים. בחצר של המבשלה נפתחה לה "חצר מלכה" בה ניתן לבקר בסופי שבוע ולהינות מאווירה שלווה עם חברים, מוזיקה ובירה טרייה.
המקום פועל כבית קפה עם מגוון פרלינים מתוקים שאפשר לרכוש (נוגט, ויסקי, תפוז, קפה ועוד), במקביל עורכים סדנאות לכל המשפחה שבסופן תצאו עם פרלינים שהכנתם במו ידיכם. אגב, במרחק קצר מבית השוקולד ניצבת מצודה צלבנית עתיקה מהמאה ה-12 המכונה שאטו דה-רואה (ארמון המלך בצרפתית), להשלמת החוויה האירופאית.
מסעדת אלומה-ביסטרו גלילי ממוקמת בתרשיחא שבגליל המערבי. בחירת המקום נבעה מהרצון לפנות לקהל מגוון, יהודי וערבי, החי בשכנות בחבל ארץ מתפתח, שעדיין שומר על מאפיינים כפריים מסורתיים.
הסושיה הינה רשת אסיאתית באוירה עירונית קלילה שהביאה את בשורת ה"סושי לכל כיס" .rnהסושיה מתמחה במשלוחים של סושי ומגוון מנות אסייתיות במגוון טעמים, במחירים נוחים ונגישים מבלי לוותר על הטעם והשירות.
אל נופי הים התיכון, אזור הנקרה והגליל שוכנת מסעדת שף ייחודית ומיוחדת במינה, המשלבת בין אוכל ים תיכוני עשיר, טרי ובריא, ומטבח ספרדי מלא בתשוקה.rnנוסעים לצפון? בדרך...עוברים באדלינה
במשך השנים מיצבה עצמה רולדין כקונדיטוריה איכותית שמציעה כ 300 סוגים שונים של מאפיים שונים שכולם מיוצרים בעבודת יד- פשטידות, עוגות, לחמים, קוראסונים ועוד.
מקום נפלא להתחיל בו את הבוקר, לקיים פגישות עסקים בצהריים, להשתחרר עם חברים וליהנות עם המשפחה. בשעות הערב נמזגות כוסות היין, והמסעדה מקבלת נופך מושלם לבילוי זוגי ורומנטי.
מחלבת אלטו נולדה מאהבה- אהבה למלאכת הגיבון והיצירה- "ALTO" –משמעותו "גבוה" ולשם אנו מכוונים- אנו מפתחים מוצרים איכותיים, עשירים בארומה ובטעם, ייחודיים ומפתיעים.
ביף בהר היא מסעדת בשרים משובחת, השוכנת במושב יערה שבגליל המערבי, במרחק נסיעה קצרה מנהריה ומראש הנקרה. המסעדה כשרה למהדרין ומשקיפה לעבר הרי הגליל, מערת הקשת והים התיכון, והופכת את הטבע הקסום לחלק בלתי נפרד מהתפאורה של המקום.
הצוק, מסעדת שף כשרה, שוכנת בראש הנקרה – בין שמיים למים! בואו ליהנות מכל הטוב שיש לטבע להציע, בתוך הצלחת ומחוצה לה. לצפות בגלי הים דרך החלונות הפנורמיים הגדולים ולשכוח מהכול.
במשך השנים מיצבה עצמה רולדין כקונדיטוריה איכותית שמציעה כ 300 סוגים שונים של מאפיים שונים שכולם מיוצרים בעבודת יד- פשטידות, עוגות, לחמים, קוראסונים ועוד.